Клиенти - ОтзивиФигурка WF004, украсена по желание на клиента и надписана


Благодаря Ви за любезното обслужване и за това, че съгласно темата на нашата сватба ни предложихте варианти за украса. Фигурките, както ни уверихте бяха опаковани перфектно и нямаше абсолютно никакъв проблем при транспортирането им. Ангелчетата са перфектни :))) Зорница Б.
Индивидуален проект на етикет по зададени размери


Получихме етикетите! Чудесни са :))) Благодаря Ви много! Елена K.
Покана WI131


Взехме поканите и сме много доволни. Благодаря Ви за любезното обслужване, за бързото и качествено изпълнение. Поканите бяха отлично опаковани. Ваня и Ивайло
Етикет BL236


Здравейте, етикетите са страхотни. С пожелания за спорна работа. Мария Д.
Етикет BL218


Искам първо да Ви благодаря за бързата реакция, както и за това, че напълно се съобразихте с изискванията ни. Това което е важно да Ви кажа е, че етикетите бяха много красиви и нямахме никакъв проблем, както със залепването им, така и с охлаждането и сервирането на бутилките пълни със "специалната ни селекция" :). Всички много се радваха на продукцията Ви, а младоженците бяха много приятно изненадани. Което беше важно за мен като кум :) ! Благодаря Ви и с удоволствие бих Ви препоръчал. Велизар М.
Етикет BL225 - индивидуален проект


Много Ви благодаря за хубавите етикети и за краткия срок в който ги изработихте и изпратихте. Цветовете са прекрасни. Работете винаги с такова желание и професионализъм. Десислава Н.
Покана WI131


Благодаря Ви. Поканите са изключително красиви. Нина И.
Етикет - индивидуален проект


Благодаря на дизайнерите, че изготвиха по зададените от мен размери, цвят и форма индивидуален проект за моите сватбени етикети. Благодаря на целия екип за прекрасните етикети. Мила К.
Тейбъл картичка TC311 пирамидка


Искам да ви кажа, че днес получихме тейбъл картичките и сме очаровани. Страхотни са. :):):) Благодарим ви страшно много.
Мария и Цветан
Етикет BL201 и Фигурка WF004 - панделка розовa, надписана


Искам да ви благодаря за хубавите ангелчета и за етикетите. Получих ги, страхотни са. Желая ви всичко хубаво и много поръчки! Теодора К.
Покана WI123


Здравейте, получих поканите много са красиви. БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Велислава К.
Етикет BL208, BL230, BL231


И трите етикета са чудесни. Благодаря Ви :) Стела С.
Етикет BL210 с нестандартни размери


Етикетите са супер! Много Ви благодарим!!! Мариела и Иван
Етикет BL201, BL236, BL235 с нестандартни размери


Благодарим Ви за това, че изработихте нашите сватбени етикети, съгласно нашите изисквания за размери, цвят и разположение на текста. Желаем Ви много успехи. Радостина и Янчо
Етикет BL235


Получих етикетите точно навреме за което Ви благодаря искренно. Очаровани сме от свършената от вас работа. Етикетите са страхотни и прилагаме снимка как изглеждат на самите бутилки. Разбира се при интерес от страна на мои приятели ще бъдете препоръчани, като надежден и коректен партньор. Успех и продължавайте все така добре да си вършите работата :)) Марин Ц.
Покана WI123, Етикет BL221


Получих етикетите и поканите. Отлична работа. Благодаря за корекността. Поканите са прекрасни и бяха страхотно опаковани. Ще Ви препоръчам на близки и приятели. Александър А.
Етикет BL225


Благодаря! Много успехи на Вас и продължавайте да радвате хората с идеите си... Благодаря! Анка Л.
Етикет BL216 и BL231


Още в понеделник получих етикетите :) СТРАХОТНИ СА :):):) Страшно много ни харесаха и съм очарована :) Благодаря Ви за страхотната работа и за хубавите пожелания! Нели И.
Фигурка WF014


Днес получих от вас сватбените фигурки-обувка. Искам да ви благодаря за точното и коректно отношение и перфектната изработка! Сигурна съм, че фигурките ще изпълнят нашата сватба с още любов и ще я направят един незабравим спомен! Албена П.
Етикет BL225


Здравейте, етикетите са супер. Благодаря Ви за любезното обслужване и бързата реакция. Надежда П.
Покана WI116, Плик-кутийка WB416 и Етикет BL202


Желаем да изразим впечатленията си от съвместната работа и качеството на услугата, относно идеите и изработката на поканите и етикетите за сватбата ни! Бяхме професионално напътствани и консултирани в търсения от нас краен резултат, като идеите на екипа допринесоха за допълнителната атрактивност на поканите.
Изработката на всеки отделен елемент беше съпроводена с детайлно обсъждане. На всяко наше желание за промяна Сватби.БГ откликваше и предлагаше решение.
Препоръчваме Сватби.БГ, като надежден партньор за изработка на всичко необходимо за Вашата сватба изпълнена с любов!
Татяна и Лазар
Покана WI114 и Етикет BL231


Благодаря Ви за вниманието, професионализма и бързината с която изпълнихте поръчка ми. Това са поканите и етикетите които искахме. Желая Ви здраве и много успехи! Много благодаря. Косьо К.

Най-популярни • Етикет за бутилка
  Модел: BL235
  Размер: 7 х 9 см
  прочети


 • Сватбена Фигурка
  Модел: WF004
  Размер:
  прочети


 • Етикет за бутилка
  Модел: BL236
  Размер: 9 х 9,2 см
  прочети


 • Етикет за бутилка
  Модел: BL214
  Размер: 7 х 9 см
  прочети


 • Тейбъл картичка
  Модел: TC321
  Размер: 7 х 9 см
  прочети


 • Сватбен сайт
  Модел: WS019
  Финни флорални ...
  прочети


 • Сватбена Покана
  Модел: WI123
  Размер: 4 х 14 см
  прочети


 • Сватбена Покана
  Модел: WI116
  Размер: 16 х 10 см
  прочети


 • Сватбена Фигурка
  Модел: WF012
  Размер: 7 х 6 см
  прочети


 • Тейбъл картичка
  Модел: TC311
  Размер: 7 х 9 см
  прочети